Фестът "Rebel Rebel" е този уикенд, групите са вече 12

7 сеп 2022, 10:23 ч. 516 / 4 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Rebel Rebel Vol. 2 е този уикенд в Арена София

Projector Plus събира на една сцена 12 топ български рок и хардкор банди - ALI, Bloodrush, Cut Off, Der Hunds, Expectations, Jasmine Whale, Hellion Stone, Lek City Case, Me And My Devil, Nikeca, Saint Electrics и Soundprophet

На 10 и 11 септември дванайсет от най-добрите алтернативни български рок и хардкор банди запалват пламъка на Rebel Rebel Vol. 2 в Aрена София (Столичен Колодрум Сердика). За втора година Projector Plus събира на една сцена в два дни топ артисти, за които музиката е повече от меломанска страст, тя е смелост, свобода, бунт и приятелство.

Групите, които ще се качат на сцената на Rebel Rebel тази година са приятелите и свободните музиканти от: ALI, Bloodrush, Cut Off, Der Hunds, Expectations, Jasmine Whale, Hellion Stone, Lek City Case, Me And My Devil, Nikeca, Saint Electrics и Soundprophet. Вратите на Арена София отварят в 16:00 и в двата фестивални дни. Вторoто издание на Rebel Rebel идва с енергията на Projector Plus, които и тази година дават сцена и на две млади банди дебютанти, които ще открият фестивалните дни – Nonsense в събота и Legacy в неделя.

Във второто си издание Rebel Rebel си партнира и с организации, в чиито каузи вярва: Четири Лапи, най-разпознаваемата и работеща организация за защита на животните глобално и у нас за актуалната им кампания за нелегална търговия на кучета онлайн, Български хелзинкски комитет, неправителствената организация с трийсет годишна история в защитата правата на човека – политически, културни, социални, граждански и Асоциацията на пациентите с Нарколепсия в България, които работят за повече осведоменост, ранна диагностика и лечение на нарколепсията. Защото добрата музика има значение, но още по-важни са добрите дела, светлите мисли и да си помагаме. Именно това е, което ни прави #винагисвободни.

Rebel Rebel е на 10 и 11 септември (събота и неделя) в Арена София (Столичен Колодрум Сердика), а билетите, на цена 20 лв. за един и 30 лв. за двата дни, вече се продават в мрежата на Bilet.bg. Хлапета до 13 години влизат без вход, но с декларация.

 

rebel rebel



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".