Фестивал "Music Daze" в Пловдив между 11-13 юни

19 апр 2021, 11:16 ч. 1917 / 4 11
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Първият летен фестивал в България за 2021-ва година, Music Daze ще се състои на 11, 12 и 13 юни в Пловдив.

Това ще е тридневно тържество на музиката, танците и топлите фестивални емоции в небето над града!

Nouvelle Vague (FR), Asian Dub Foundation (UK), Burak Yeter (TR), Ицо Хазарта и Ъпсурт (BG)
И още: Mе And My Devil, Innerglow, Керана и космонавтите, Stop The Schizo, Krekhaus, Le' Push, K.Lina и други!

Music Daze качва фестивалното забавление на най-високата точка в града – в пряк и в преносен смисъл! Музиката, танците, приятелството, радостта и светлината ще бъдат над Пловдив уикенда на 11, 12 и 13 юни! За първи път второто по височина тепе в града – хълм Бунарджика, ще е място за тридневен фестивал, който освен с музика, звук и светлина, ще зашемети гостите на събитието с поразяващата гледка към целия град и красивите планини около него.

Music Daze посреща три големи имена от европейската сцена! Ще гледаме ефирните Nouvelle Vague, чиято музика е сякаш създадена именно за прекрасни летни вечери, а съвършените им аранжименти и кавър версии са майсторството им на живо – това ги прави идеални за хедлайн на фестивали от този тип.

Music Daze ще аплодира и Asian Dub Foundation – те владеят света със смесица от брейкбийт, дъб, рага и пънк – стихия, която тресе големите фестивални сцени от много години. През 2021-ва музиката им отново е по върховете на британските чартове, самото им присъствие във време на пандемия в Пловдив е приятен жест към хилядите им фенове в България, които са ги гледали на живо винаги при напълно разпродадени зали.

Music Daze приветства още една истинска фестивална звезда – DJ Burak Yeter. Неговият стил, познат в цял свят и получил заслужено признание на Exit, Tomorrowland и EDC Mexico, ще върне радостта от всички пропуснати танци на открито през последната, трудна за всички хора по света година.

Music Daze предлага и българско хедлайн изпълнение – абсолютно ексклузивно фестивално шоу на Ицо Хазарта и Ъпсурт, красиво допълнени от Мария Драгнева, DJ Cass и балет Нова. Всички разтърсващи олд скуул Ъпсурт класики от 1996 година до днес и топ хитовете от соло албума на Ицо Хазарта „Неправилен рап“ в едно шоу, в една фестивална вечер в Пловдив.

Music Daze очаква Mе And My Devil , Innerglow, Керана и космонавтите, Stop The Schizo, Krekhaus, Le' Push, K.Lina и други.

Music Daze пуска в продажба тридневни билети. Ако капацитетите, свързани с Ковид пандемията, позволят, допълнително ще бъдат обявени и еднодневни билети. Деца до 9 години влизат без билет.

Music Daze се организира от Blue Hills Events – https://www.facebook.com/bluehillsevents/

 



Коментари   (11)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Asian Dub Foundation 14.06.2021 08:58:37 отговори + 2 0
Благодаря на организаторите за чудесния концерт на Asian Dub Foundation! Изключително разочарование да си купиш билет почти месец преди събитието, да пропътуваш 400 км след работа заедно с цялтото си семейство, междувременно да платиш и няколко глоби, но всичко това ти се струва нищожно, защото мисълта, че ще послушаш една от любимите си групи, те прави невероятно одухотворен! И ето, че си там горе, на Бунарджика, с още няколко приятели, в очакване на събититето. Да, няма много хора, колкото си очаквал! Повече се разхожда персонал на организаторите и в главата ти започват да се прокрадват разни нотки на съмнение! Но се опитваш да игнорираш тези мисли, защото все пак ситуацията в целия свят е доста объркана. Въпреки всичко, за собствено спокойствие, се решаваш да попиташ все пак ще се появят ли Asian Dub Foundation като една русулява лелка те успокоява с отговора "Третата група ще започне към 21:30" Отдъхваш си и въпреки задаващия се дъжд, продължаваш да очакваш! Да, но не Asian Dub Foundation НЕ се появиха и Нямаше да се появят, защото не ги били пуснали! ПОЗДРАВЛЕНИЯ! ЧУДЕСЕН ШАМАР от организаторите! Никой не ни усведоми, че има промяна в програмата, освен едно мило момиче, което каза, че всъщност имало официално изявление, което аз не открих никъде! Но дори и да е така, не трябваше ли да се информират хора, които са си закупили билети?! Дори и на входа никой не спомена НИЩО! Стоеше плаката, на който програмата беше както от самото начало?! "Eventim" също не пуснаха имейл, а би било разумно да те информират, че предстои промяна. Надали от вчера за днес са разбрали и са сменили програмата! Просто ВЕЛИКО ИЗЖИВЯВАНЕ! Не са малко събитията, на които съм ходила, но такава ДЕЗОРГАНИЗАЦИЯ и такова РАЗОЧАРОВАНИЕ никога не съм виждала и преживявала! БЛАГОДАРНОСТИ! ВЕЛИКО ИЗЖИВЯВАНЕ!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 20.04.2021 09:49:50 отговори + 2 4
Абе тука много фенове на Ицо Хазарта, освен ако не се е появил Незнайко пак да ме бомбардира с минуси. Пак да кажа, нищо против пича, даже го уважавам, въпреки музикалните ни различия, но все пак това е сайт за друг тип музика. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Десислава 19.04.2021 19:01:04 отговори + 2 1
Бурак е супееер як, там сме! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тори Кейлър 19.04.2021 18:57:32 отговори + 3 4
Рапът не е музика и не принадлежи на музикален фестивал. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 19.04.2021 19:01:59 + 8 50
Никой не е твърдял такова нещо. С удоволствие бих прочел за някой рап фестивал на сайта уи рап. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 19.04.2021 15:17:18 отговори + 9 31
А Ицо Хазарта кога стана рок/метъл музикант, че съм го пропуснал тоя момент? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Kveben 20.04.2021 10:06:04 + 1 0
През 2007-ма, когато подгряваше на Exploited Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kveben 19.04.2021 14:09:11 отговори + 5 2
"Ицо Хазарта и Ъпсурт."
Към този момент разлика между двете има ли?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 19.04.2021 14:36:19 + 4 2
Не знам, не ги следя. Предполагам, че е нещо като Васко Кръпката и ПББ. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dc cooper 19.04.2021 12:06:13 отговори + 5 1
ВЕЛИКО !!! СУПЕР НОВИНА !!! ТАМ СМЕ...... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

zak 19.04.2021 11:34:24 отговори + 5 2
Много добра новина! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".