Фестивал "Рок вълнение" в Лом на 18-19 септември

15 сеп 2015, 16:13 ч. 1359 / 7 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Фестивалът за рок музика "Рок вълнение" в Лом се завръща за своето пето издание. По традиция и тази година събитието ще е двудневно и тематично разделено - първата вечер ще бъде посветена на класическия рок, а втората - на алтернативния. В двата фестивални дни публиката ще може да чуе и види, както млади, така и по-опитни музиканти и групи. Програмата на фестивала е следната:

18.09 - Вечер на класическия рок

ВАН ДАЙК (Лом)
EFFECT (Лом)
ИКАР (Монтана)

19.09 - Вечер на алтърнатив рока

DUMBFOUND (София)
LEEVER (София)
LATEXT (София)

Рок вълнение V се организира от група ентусиасти, с подкрепата на община Лом и спонсори. И двата фестивални дни започват в 20 часа. Мястото на провеждане е площад "Свобода", а входът - свободен! Повече информация може да бъде намерена на страницата на събитието.

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".