Фестивалът "Let's Rock It 2012" вече е международен

28 авг 2012, 10:10 ч. 233 / 5 5
пред./следв.
"Metal Katehizis" получи следното съобщение:

   Рок конкурсът "Let's Rock It", който ще се проведе в Добрич на 22 и 23 септември в Летния театър на града може да се похвали с международно участие.

   Група AUSTRIAN HIGH SCHOOL ISTANBUL BAND от Турция официално заяви желанието си да се представи на сцената в град Добрич. В момента в Русия и Румъния се провеждат кастинги за избор на групи, които ще представят страните си на добричкия фест. Записването продължава до 10 септември на интернет страницата на конкурса www.letsrockit.org, напомнят организаторите от МГЕРБ.
Let's Rock It

още за:

Let's Rock It


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен...Но красив 28.08.2012 17:09:27 отговори + 0 0
Междудругото Анонимния под мен има право групичките може и да са супер ама тва нали беше за български групи... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.08.2012 15:45:12 отговори + 0 0
Конкурсът нали има за цел да подпомага развитието и налагането на българските рок групи. Какви са тези чуждестранни банди, че чак и кастинг им организират?!
"Успяваме в България", дрън дрън...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.08.2012 14:11:33 отговори + 0 0
МГЕРБ е младежката организация на партия Герб. Намирисва ми на предизборна кампания от модерн тип. Аз ако бях на мястото на Катехизис не бих отразил новина в която организатор е политическа партия.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.08.2012 13:41:54 отговори + 0 0
Да бе, мегазвезди бяха Политическа халтура...смрад! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен...Но красив 28.08.2012 11:55:17 отговори + 0 0
Тоя фест преди годинка като видях какви групи имаше, направо не можех да повярвам, че е в България - Почти нито една не бях чувал, И всичките бяха невероятни... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".