Фестивалът "Цвете за Гошо 2021" ще се състои в предпоследния уикенд на септември?

8 сеп 2021, 17:16 ч. 1306 / 21 1
пред./следв.

   Въпреки новите ограничения във връзка с пандемията от COVID-19, организаторите на фестивала "Цвете за Гошо" публикуваха във "Фейсбук" кратко съобщение, което гласи "Преборихме се! Ще го бъде! Заповядайте!!!... и се пазете!!!"

   Датите на събитието са 18 и 19 септември (събота и неделя), мястото - поляната зад музея "Земята и хората" в София. Входът и за двата дни ще струва 10 лв. Участващите групи може да видите на плаката по-долу.

   Информацията идва въпреки новата заповед на Министерски съвет РД-01-748/02.09.2021 г., в която четем "Преустановява се провеждането на всички масови мероприятия, като музикални и други фестивали, събори, фолклорни инициативи и други с такъв характер, при които присъстващите не са организирани с определени седящи места и входът (участието) е неограничен."

   Дали на "Цвете за Гошо" зрителите ще бъдат разположени на седалки със съответното разстояние между тях, не се съобщава.

 



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Феникс на грил 8.09.2021 18:16:26 отговори + 11 1
Миналата година имаше седалки със съответното разстояние между тях. На никого не му дремеше. Сигурно сега пак ще е така. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".