Филм за "Kaliakra Rock Fest" по "Канал 1"

4 сеп 2007, 16:11 ч. 326 / 4 9
пред./следв.
На 7 септември, от 16:40 ч. по "Канал 1" ще се излъчи филма на режисьора Андрей Слабаков за "Kaliakra Rock Fest 2007", който се проведе в края на юни в гр. Каварна. Във филма ще бъде показан целия фестивал и в него ще влязат кадри от изявите на HEAVEN AND HELL, MOTORHEAD и MANOWAR.

Благодарности на: Данаил Данаилов


Коментари   (9)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Тигър 7.09.2007 21:45:23 отговори + 0 0
Гледах го... Голяма тъпотия, честно. Гледах го, за да видя трите групи от фестивала, но не получих това, което исках. Heaven and Hell, хубаво. Не ги харесах много, но пък и самото им представяне беше монтирано просто ужасяващо. Може ли да ми показват как Дио пее посред нощ, а публиката куфее посред бял ден?! Явно може. Е, ами грозно беше.

Motorhead - честно, изобщо не ги харесвам. Гласът на Килмистър откровено ми стърже по нервите и не ми харесва. Но като цяло тяхната част изглеждаше мааааалко по-добре. Само малко.

Идва редът на най-важната дата за мен дата - 30-ти. Заради сесията не отидох на концерта на Manowar, а те са ми една от любимите групи. Очаквах в това предаване да видя малко повече от тяхното предсатяване. Обаче какво гледам??? БТР. Ами сори, ама при цялото ми уважение към тях, аз си искам групата на Джоуи Ди Мейо. Заради Manowar пуснах телевизора, по дяволите. Та занимаваха ни с БТР, цяло тяхно концертно изпълнение видяхме, гледахме как Наско позира пред огромен плакат със своя образ, как дава интервюта... Добре де, това ли е най-посетеният концерт в Каварна изобщо???? Идва времето на Manowar, показаха как изкарват онзи Драго на сцената, почват да свирят заедно, значи, обаче песента започва от втория куплет. "К`во стана?", викам си, "Ерик Адамс си обърка текста". Обаче песента беше орязана направо безобразно - не повече от минута беше показана. Е, по-добре изобщо да я нямаше в материала. А и като цяло на любимата ми група беше отделено по-малко време, отколкото на БТР и това ме издразни. Може ли на всички други изпълнители да покажат цяло концертно изпълнение, в това число на БТР и на Джон Лоутън, а на Manowar не?

Слаба работа...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 6.09.2007 09:33:04 отговори + 0 0
Интересно ми е какво ще успеят да покажат от фестивала за 45 минути. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

BLACKIE 6.09.2007 00:40:59 отговори + 0 0
Браво на Андрейчо за инициативата.Засякох го на концерта на MOTORHEAD.Поздравления!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metal oder Was? 5.09.2007 13:48:27 отговори + 0 0
Някой да го запише моля, че не гледам телевизия. И после да го качи в Ниета. ;-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

geoff 5.09.2007 00:45:49 отговори + 0 0
1349,Рестекпа! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


1349 5.09.2007 00:25:00 отговори + 0 0
значи през по-голямата част от филма ще гледаме как си разпъваме палатките как ядем филии с лютеница и как се наливаме с бира докъто чакаме да започне поредния концерт....а на фона на всичко това ще слушаме и гледаме кадри от концертите...нещо такова ще е според мен...защото всъщност фестивала си го правим ние бандите са просто за фон... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ZYKLON 5.09.2007 00:24:16 отговори + 0 0
Котката се е объркал. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Predator-S 4.09.2007 22:10:26 отговори + 0 0
Значи хем ще е целия фестивал, хем ще "влязат кадри" от изпълнението на тия групи. Как ще стане така, не ми е ясно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 4.09.2007 22:01:24 отговори + 0 0
Във филма ще бъде показан целия фестивал и в него ще влезат кадри от изявите на HEAVEN AND HELL, MOTORHEAD и MANOWAR.
-----------------------------------------
Какво означава това изречение? Нали фестивалът се състои преди всичко от участието на трите групи? А, да. Има две правописни грешки. Обаче си ги намерете вие.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".