Филм за "SPIRIT of Burgas" с премиера по "VH1"

5 дек 2008, 13:50 ч. 129 / 4 3
пред./следв.
В понеделник, 8 декември, от 22:00 ч. по телевизия "VH1" ще бъде излъчен филм за музикалния фестивал "SPIRIT of Burgas". Той се проведе от 15-и до 17 август на Централния плаж в град Бургас. Изключителната комбинация между море, плаж, хубаво време и много музика го превърна в едно от най-големите и най-успешни музикални събития в България, което получи широко отражение както в националните, така и в световните медии. Още с първото издание достигна финалите за най-добър фестивал на наградите на Европейската асоциация на фестивалите ("Europe Award for Best European Festival") и се класира сред първите 15. Най-известните имена на групи и артисти, изявили се на фестивала са: THE SISTERS OF MERCY, CRADLE OF FILTH, Kosheen, Asian Dub Foundation, Pharoahe Monch, Bonobo, Hot Club Paris, Andy Cato (Groove Armada) Chris Liebing, Gravity Co, Michel de Hey и много други.

още за:

Spirit Of BurgasVh1


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


metal-core 5.12.2008 17:28:27 отговори + 0 0
И кое му е идиотското?че най-накрая се случи нещо по европейски в България?Това ли е идиотското?Или вие си предпочитате село Каварна,дето няма транспорт и където набиваш кебабчета с бира. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mort 5.12.2008 14:59:15 отговори + 0 0
Леле,каква идиотия!!хахахахахххххххххххххххх Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bubi 5.12.2008 14:04:41 отговори + 0 0
"най-голЯмите" хахахаххаха Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".