Филмът за Bruce Dickinson "Scream for Me Sarajevo" ще бъде излъчен по кината през април

13 мар 2018, 08:42 ч. 2724 / 9 8
пред./следв.

   1994 година. Войната в бившите югославски републики е в разгара си. Един музикант решава да посети обсадения град Сараево и да изнесе концерт на надеждата насред свистящи куршуми и падащи бомби.

   Това е вокалистът на IRON MAIDEN Bruce Dickinson със самостоятелната си банда. През 2015-а той се завръща в столицата на Босна и Херцеговина, за да довърши документален филм за посещението по време на обсадата. Лентата със заглавие "Scream for Me Sarajevo" ще излезе на DVD, а преди това - на 17 април ще бъде излъчена в избрани кина в Европа. По-долу може да видите трейлър. 

   Засега не е планирата прожекция в България, но периодично биват добавяни нови държави и градове. За повече подробности - screamformesarajevo.com.

 

 



Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Lion 13.03.2018 21:42:59 отговори + 7 0
Радвам се, че напоследък Брус се активизира. Автобиография, филм, потенциален солов албум. Надям се да имам възможност да видя по някакъв начин филма, при положение, че засега не се планират прожекции в БГ.
Харесва ми символиката на факта, че трейлъра започва под звуците на River of no return и продължъва с Road to Hell.
Напоследък метъл музиката все по-рядко присъства в плейлистите ми (вероятно е от възрастта ) но ако има такава то определено е Мейдън или Брус. Явно времето отсява за всеки само най-значителните неща. "Литературния" хеви метъл на Брус Дикинсън както се беше изказал един член на Мотли Крю никога няма ми омръзне като че ли...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Машалла 14.03.2018 04:11:09 + 3 1
Ако метъла си заменил с примерно новата песен на рейнбоу - много лоши новини за състоянието ти. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Lion 15.03.2018 14:44:12 + 0 1
Всъщност замених метъла с гръцка музика )) Най-вече Деспина Ванди, Ели Кокиноу, Стела Калли, Паола.… такива неща. Откривам, че е цял един нов свят. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хеви 13.03.2018 12:25:53 отговори + 5 8
Немам търпение да прегледам след 3 дни списъка с коментарите. Нека задам темата Роб Хлафорд vs, Брус Дикинсън рунд 12483 Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeRock.bg 13.03.2018 12:48:23 + 12 5
А търпение ще Ви трябва.
На всичко на всичко двата трола, които подклаждаха тези спорове, вече е забранено да го правят.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хеви 13.03.2018 13:53:30 + 6 1
Това е прекрасно от гледна точка на чистотата на сайта. Но ше си признаам, че по някога влизах само за да се забавлявам с извисените им диалози :Д Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fan 1986 13.03.2018 14:15:24 + 5 0
WeRock.bg, а да не би случайно да сте блокирали и терлика, и елека, че отдавна не са се появявали да ръсят бисери, и вече започват да ми липсват. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeRock.bg 13.03.2018 14:25:53 + 8 3
Не, не сме. Защото и Елека, и Терлика след отправените им предупреждения си взеха бележка. А например на Име без псевдоним трябваше неколкократно да ограничаваме изобщо достъпа до сайта, но още не е разбрал, че тролските му коментари не минават... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".