Филмът "На тротоара" вече е в интернет за свободно гледане

24 фев 2015, 15:31 ч. 689 / 4 1
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Екипът на Фондация "Тротоара" има удоволствието да сподели с Вас своя първи проект. Документалният музикален филм "На тротоара" вече е достъпен за свободно гледане в YouTube канала на "Тротоара". Премиерата на филма беше на 20 юли 2014 г. в столичното кино "Влайкова" и беше съпроводена от кратък концерт на групите, които участват в него - Simai и Wartime.

Основната идея на филма бе да се направи връзка между поколенията, да се покаже какво и как се случва на част от музикалната сцена в България. Как тя се развива, какво дава на младите хора и какво е бъдещето на тези решили да се занимават с музика. Опитахме се да покажем как емоцията и страстта, вдъхновението и желанието да се твори, могат да помогнат на младите в тяхното личностно израстване.

В продукцията може да видите интервюта с Димитър Ковачев - Фънки, Венци Мицов (Хиподил), Иван Калфов (БТР), Деян Каменов (Д2) и Александър Обретенов (Д2), които разказват за своя опит и преживявания. На фокус са поставени и две родни банди – младежите от Simai и утвърдилите се Wartime.

Фондация "Тротоара" благодари на всички свои приятели, партньори и участници в проекта, които направиха възможно неговото реализиране!

Филмът може да бъде гледан на следния линк:
www.youtube.com/watch?v=WrNBrbduA5k

 

Na_Trotoara

още за:

На Тротоара


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


wertirm 26.02.2015 08:35:02 отговори + 0 1
" Как тя се развива, какво дава на младите хора и какво е бъдещето на тези решили да се занимават с музика." Дава на тия, които са връзкари, останалите свирят пред 10 човека публика. Иначе всеки се бие в гърдите "Ние подгрепяме БЕГЕ сцената". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".