Филмът за последния концерт на MOTLEY CRUE идва и в Европа на 13 октомври

6 сеп 2016, 12:04 ч. 1234 / 6 4
пред./следв.

   Легендарната хард/глем рок банда MOTLEY CRUE сложи край на кариерата си с двегодишно турне, приключило с грандиозен концерт в Лос Анджелис на 31 декември 2015 г. Събитието бе заснето и се появи по кината в САЩ като филм със заглавие "The End". Сега лентата идва и в Европа - само за един ден - 13 октомври. Тя ще бъде прожектирана в избрани кина на Стария континент, като предстои да бъдат обявени държавите и градовете. Подобни филми са били излъчвани неведнъж в България, така че предстои да разберем дали това ще се случи и този път. За повече подробности следете www.motleyincinema.com.

 

 

още за:

Motley Crue


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Критик 6.09.2016 13:43:38 отговори + 3 6
След големият "край", от който ще се спечелят доста пари, следва да започнем стартовото броене до реюниъна, от който ще се спечелят още повече пари. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Реалист 6.09.2016 13:51:15 + 3 4
Само че Мотли подписаха договор, че повече няма да се събират. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Рептил 6.09.2016 18:29:19 + 4 2
Оффф кво сички искат ,когато някоя група каже,че ще е краят им наистина да се разпаднат нали уж сте фенове бе? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 7.09.2016 09:57:21 + 4 0
Критик, и да стане така, проблем ли имаш с това? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".