FIREWIND издават албума "Immortals" през януари

17 ное 2016, 16:58 ч. 658 / 7 1
пред./следв.

   Гостувалите нееднократно в България гръцки метъли FIREWIND, предвождани от китариста на Ozzy Osbourne Gus G., ще издадат новия си, осми студиен албум, озаглавен "Immortals", на 20 януари 2017 г. чрез "Century Media Records". Тематиката на творбата е свързана с историята на Древна Гърция, втората персийска инвазия през 5 век и легендарната битка при Термопилите. Обложката е създадена от Gustavo Sazes. Албумът ще бъде първи за групата, записан с външен продуцент. Това е Dennis Ward (UNISONIC, PINK CREAM 69), който е отговорен и за миксирането и мастерирането, а освен това е и съавтор на някои от песните. Творбата ще се предлага в различни формати, вкл. на винил и дигитално. Ето траклиста:

01. Hands Of Time
02. We Defy
03. Ode To Leonidas
04. Back On The Throne
05. Live And Die By The Sword
06. Wars Of Ages
07. Lady Of 1000 Sorrows
08. Immortals
09. Warriors And Saints
10. Rise From The Ashes

 

още за:

Firewind


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Хмм 18.11.2016 04:21:26 отговори + 0 0
Албумът ще е първият и с новия вокал Henning Basse. Очаквам да е добро попадение Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".