FIREWIND пуснаха нов трейлър за предстоящото си турне

7 окт 2008, 14:36 ч. 255 / 6 4
пред./следв.
На официалната страница на агенцията, която кани отново FIREWIND у нас - "ABV Pro" може да се гледа нов трейлър за предстоящото турне на гръцката банда. Шоуто, на което ще участват и италианците ELDRITCH, ще се състои на 12 декември в клуб "Blue Box Club". Билетите за събитието са в продажба от 15 септември чрез мрежата на "Eventim" на цена от 25 лв. В деня на концерта те ще струват 29 лв.

още за:

FirewindAbv Pro


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


firefly 8.10.2008 11:06:16 отговори + 0 0
и аз тва викам. а бе не знам дали не се минах отсега с билет, ма 4 спестени кинта са си 2 бири :-D Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.10.2008 17:32:42 отговори + 0 0
На тези пичове първо хич не им обръщах внимание, ама после като ги зачух като хората и направо хванах гората. Убиец са. Еле пък на Камелот как отпраха - направо сцепиха мрачеца. Няма начин да ги пропусна.Пък онез спагетковци преди тях и те хич не са лоши. Бе въобще ша стане яка тресня. Айде да идва декември, че да одим.:-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

firefly 7.10.2008 16:54:12 отговори + 0 0
Aз вече си взех билет, ама дано не ми мине котка път до тогава, че ми се гледат. Прав си барабанчик, 'ич не си поплюват! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Barabanchik 7.10.2008 16:00:00 отговори + 0 0
не си поплюват тия съседи, ама хич Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".