Fish се среща с касиерка, която се казва Kayleigh, тя не го познава

14 сеп 2017, 22:13 ч. 1282 / 5 2
пред./следв.

   Бившият фронтмен на MARILLION Fish разказва интересна случка, която е преживял в магазин в град Портсмут, Англия.

   След като музикантът е избрал стоката, която иска да купи, и е застанал пред касата, е бил изненадан от надпис на дисплея на устройството "Kayleigh", плюс сумата на неговите покупки. В първия момент Fish си е помислил, че стои пред караоке машина, но след това е разбрал какво се случва в действителност - касиерката току-що е въвела своя код в касата и на дисплея се е изписало нейното име. Родителите ѝ са я кръстили на легендарната песен на MARILLION "Kayleigh", написана именно от Fish.

   Име, което се прознася по същия начин, съществува отдавна в английския език, но то се изписва Kaylee. Изписването му като "Kayleigh" е измислено от Fish, като първообраз е бивша негова приятелка, чиито име и презиме са били Kay Lee. 

   Когато в магазина Fish е установил, че стои пред млада жена, кръстена на негова песен, той е възклинал "Аз съм ти дал това име. Сигурно баща ти е фен на MARILLION". Чак в този момент касиерката е осъзнала кой е пред нея. Двамата са се снимали заедно, за да може Kayleigh да покаже фотоса на баща си.

   Жената е споделила пред Fish, че познава много свои съименички из района на Портсмут и дори едно момче, което се казва по същия начин. Коментарът на певеца е бил, че се надява с младежа да не се случи това, което става с героя в песента на Johnny Cash "A Boy Named Sue".

 

още за:

FishMarillionKayleigh


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Рошко 15.09.2017 16:50:03 отговори + 0 2
Магазин викаш... Това зад мацката сигурно са перилни препарати, хехе Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ни риба, ни рак 14.09.2017 22:41:38 отговори + 14 2
Една от най-великите песни за всички времена......

Do you remember chalk hearts melting on a playground wall
Do you remember dawn escapes from moon washed college halls
Do you remember the cherry blossom in the market square
Do you remember I thought it was confetti in our hair

By the way didn't I break your heart?
Please excuse me, I never meant to break your heart
So sorry, I never meant to break your heart
But you broke mine..............................
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".