Fish ще гостува в първия ден от фестивала "Hills of Rock 2018"? [обновена]

9 мар 2018, 11:17 ч. 2366 / 8 1
пред./следв.

   Според официалното тур-разписание на Fish, именитият музикант ще участва на тазгодишното издание на фестивала "Hills of Rock" в Пловдив. Той ще гостува на първия ден от събитието - 20 юли. Както знаете, големите хедлайнъри са JUDAS PRIEST и IRON MAIDEN (поръчай билет онлайн). Все още няма официално потвърждение от организаторите за участието на бившия фронтмен на MARILLION.

   В края на миналия месец от лайнъпа на "Hills of Rock 2018" отпаднаха ANTHRAX, които отмениха цялото си европейско турне, за да продължат обиколката си със SLAYER в Северна Америка.

  [Промяна към 11:50 ч.] Малко по-късно наши читатели ни обърнаха внимание, че Fish е публикувал на официалния си профил във "Фейсбук" съобщение, че друг изпълнител е започнал да използва същия псевдоним и приложението "Bandsintown" обърква и смесва датите на двамата музиканти. Предстои да разберем кой Fish евентуално ще посети Пловдив.

 

fish

още за:

FishHills Of Rock


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


marillion 9.03.2018 18:45:06 отговори + 2 0
За този Fish става дума. Още преди две-три седмици изтече информацията... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".