FIVE FINGER DEATH PUNCH разкриват във "Фрактура", че наркотиците почти са сложили край на групата през 2018 г.

21 май 2021, 08:27 ч. 814 / 5 5
пред./следв.

   На 23 май ("Diema", 24:00 ч.) в аудио-визуалната "Фрактура" ще бъде направена премиера на новите клипове на AT THE GATES, SPIRITBOX, ILL NINO и LORD OF THE LOST.

   В предаването на Васко Катинчаров ще бъде излъчено специално интервю с FIVE FINGER DEATH PUNCH и ще бъде припомнено какви истории разказaха HOLLYWOOD VAMPIRES за родните фенове. В интервюто американската банда споделя кой е неформалният ѝ шести член, че да бъдеш модел за подражание на хлапетата е огромна отговорност и какви са трудностите за една група, когато има осем албума зад гърба си. Ще бъдат излъчени две нови концертни изпълнения на LINDEMANN и репортаж от немския фестивал "Euroblast".

   Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката "Караоке" ще пеят заедно c URIAH HEEP, ще видят как HALESTORM правят кавър на THE WHO, класическата песен ще бъде на CREAM, в "Exotic" ще бъдат представени SHADOWS, a в рубриката "Live Archive" ще бъдат излъчени архивни кадри от гостуването на HATEBREED в България през 2012 г. Клипове, концертни и акустични изпълнения на CELLAR DARLING, OCEANS, HELLION STONE, CHEVELLE и Eddie Vedder също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.

   Предаването "Фрактура" се излъчва по телевизия "Diema" в неделя от 24:00 ч. с пълно повторение всеки петък от 00:30 ч. 

   За повече информация посетете "Фрактурa" във "Facebook".

 

ffdp



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Металист 21.05.2021 09:31:03 отговори + 10 7
Жалко, че не са си довършили работата Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

................ 21.05.2021 09:49:52 + 4 3
Е те наркотиците са ги взимали, а не са ги трафикирали. Това не е работа, а удоволствие Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван Sky 21.05.2021 12:47:00 + 5 3
И аз искрено съжалявам, но надеждата ми е, че в близкото бъдеще ще си свършат работата... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

nekoi 21.05.2021 19:18:21 + 2 0
Слаба е била дрогата явно...... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

SiXXX 21.05.2021 09:16:52 отговори + 3 6
Ама разбира се. Нали трябва да са метъл банда
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".