FIVE FINGER DEATH PUNCH ще издадат новия си албум през август, вижте лирик-видеото "IOU"

13 май 2022, 07:29 ч. 707 / 12 0
пред./следв.

   FIVE FINGER DEATH PUNCH определиха 19 август за дата на издаване на новия си студиен албум, озаглавен "Afterlife". Дискът ще се разпространява на музикалния пазар чрез "Better Noise Music". Продуцент е отново Kevin Churko (DISTURBED, PAPA ROACH).

   По-долу ще намерите списъка с песни на предстоящата творба, обложката, както и официалното лирик-видео къв сингъла "IOU".

   Както знаете, FIVE FINGER DEATH PUNCH ще се завърнат у нас през това лято като хедлайнъри на втория ден от "Hills of Rock - Sofia Edition" - 3 юли.

01. Welcome To The Circus
02. AfterLife
03. Times Like These
04. Roll Dem Bones
05. Pick Up Behind You
06. Judgment Day
07. IOU
08. Thanks For Asking
09. Blood And Tar
10. All I Know
11. Gold Gutter
12. The End

 

 

ffdp



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".