Флейтистката Ella Zlotos ще бъде специален гост на концерт на SAOR в София

23 мар 2023, 13:16 ч. 360 / 7 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

   EventEase представя:

   Saor идват със специален гост музикант за шоуто си в София!

   Подгряват ги родните Uninie

   Saor ще са в разширен състав за концерта си в София на 31 март. Към групата се присъединява флейтистката Ella Zlotos. Ella е композитор, певец и изящен музикант, който владее редица духови инструменти. На шоуто у нас тя ще се включи с вокални партии, гайда и други духови инструменти. Тя е талантлив фолк и метъл артист, който участва в различни проекти и присъствието й на сцената ще допринесе за една по-различна и магическа атмосфера, ще качи ни-вото на шоуто, където ще се разгърне на живо понятието „Caledonian Metal“, както самият Andy Marshall определя музиката си. Групата ряд-ко представя такъв тип концерти, а когато го прави те определено са в категория „ексклузивни“ и се помнят дълго от присъствалите.

   И така, съставът на Saor за концерта им в София на 31 март 2023 г. е както следва:
   Andy Marshall – вокали и бас китара
   Ella Zlotos - вокални партии, гайда и други духови инструменти
   Tanguy Andujar – китара и бекинг вокали
   Reni Hill - китара
   Bryan Hamilton - барабани

   А повече за Ella Zlotos можете да разберете на официалната й стра-ница: http://ellazlotos.de/

   Билети за концерта (в ограничен брой, съобразен с капацитета на мястото на провеждане) се продават на каса в магазини „На Тъмно“ и онлайн на https://bit.ly/Soar31march.

   Saor е едно от интересните и различни явления в ъндърграунд сцената на Европа, което развълнува метъл масите малко по-осезаемо през послединте 5 години. Формацията бележи началото си през 2003 г. и извървява дълъг път, движейки се в собствена пътека-неотъпкана, сурова и привлекателна за отворените към нови измерения на стиловете в екстремния жанр. Тя представя многопластови композиции с красиви атмосферични пасажи, вплетени в блек метъл, облагороден с пост-рок влияния... Мелодии, които носят духа на шотландския фолк и са така подходящи за потъване в необятните пейзажи на, родната за автора им Andy Mar-shall, Шотландия...

   Публиката ще има удоволствието да види и Uninie същата вечер. Uninie е част от списъка с проекти на един от най-активните и даровити музиканти в родната ъндърграунд метъл сцена Ники Велев (Historian, Scapegoat, Maltworm, Гробъ и т.н.). Креативността на Велев не го оставя на мира и той е активен с различни групи и проекти вече повече от 30 години. Това е най-новият израз на неговите музикантски способности в стил блек метъл, с текстове на български език и детайлно пипната концепция. Възникнал само преди година, новият проект привлича интерес и вече има в актива си и представяне на живо. Това става възможно благодарение на присъединяването към състава на Антон Андонов (Maltworm, Gods of Ancient и т.н.) и Тодор Язовлийски (Scapegoat и др.), които го превръщат от страничен проект в пълнокръвна група. И като се има предвид дългогодишното присъствие на горните и тяхната дейност в нашата сцена, с гордост поставяме логото на Uninie на плаката за това събитие.

   В момента бандата завършва работата по дебютния си албум, който ще съдържа 10 песни и се планира да бъде издаден до края на годината.

   Билети за концерта общо 160 броя се продават на каса в магазини "На Тъмно" и онлайн на https://bit.ly/Soar31march.

 

Ella Zlotos



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".