FLESHGOD APOCALYPSE издават нов албум през май, гледайте видеоклипа "Sugar"

8 мар 2019, 21:28 ч. 674 / 7 1
пред./следв.

   Италианската симфонична дет метъл група FLESHGOD APOCALYPSE обяви, че ще издаде новия си, пети студиен албум на 24 май. Дискът носи името "Veleno" и ще се разпространява на музикалния пазар чрез "Nuclear Blast". Основателят и главна движеща сила в групата Francesco Paoli споделя, че цялата продукция около албума е отнела около три месеца.

   Метъл частта на творбата е записана в римските студиа "Bloom Recording Studio" и "Kick Studio" заедно с Marco Mastrobuono, който е дългогодишен сътрудник на групата, а оркестралните партии са записани в "Musica Teclas Studio". Миксирането и мастерирано са поверени на Jacob Hansen (VOLBEAT, THE BLACK DAHLIA MURDER, EPICA). Обложката е дело на Travis Smith (AVENGED SEVENFOLD, OPETH, KATATONIA).

   "Veleno" ще може да бъде закупен в следните формати - Digipack, Jewelcase, винил, Digital Deluxe (включващ инструментална версия на албума), както и дигитално. Digipack версията ще съдържа специално лайв DVD включващо концерта "An Evening in Perugia".

   По-долу може да видите пълния траклист на предстоящата творба, както и да гледате официлалния видеоклип към песента "Sugar", която е част от изданието. Видеото е продуцирано от "Void n' Disorder".

01. Fury
02. Carnivorous Lamb
03. Sugar
04. The Praying Mantis' Strategy
05. Monnalisa
06. Worship and Forget
07. Absinthe
08. Pissing On The Score
09. The Day We'll Be Gone
10. Embrace The Oblivion
11. Veleno

Бонус песни (Digipack, Digital & Digital Deluxe)
12. Reise, Reise (RAMMSTEIN Cover)
13. The Forsaking (Nocturnal Version)

още за:

Fleshgod Apocalypse


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


фен 12.03.2019 10:21:15 отговори + 0 0
Много интересна група,жалко ,че на живо не могат да докарат качествен звук. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".