Floor Jansen е диагностицирана с рак на гърдата

26 окт 2022, 14:29 ч. 1491 / 7 5
пред./следв.

   Нидерландската вокалистка Floor Jansen (NIGHTWISH, екс-AFTER FOREVER/REVAMP) разпространи тревожно съобщение чрез социалните мрежи.

   Певицата е била диагностицирана с рак на гърдата преди около две седмици. Утре, 27 октомври, предстои операция за отстраняване на тумора. Прогнозите на лекарите са "много добри". Изследванията досега показват, че ракът не се е разпространил и Floor ще запази гърдата си. Три месеца след операцията певицата ще се подложи на лъчева терапия.

   Jansen споделя и че не е имала симптоми, а болестта е открита при стандартен профилактичен преглед. Тя призовава всички жени над определена възраст да не разчитат на шанса и случайността, а редовно да се преглеждат.

   Ако всичко премине по план, Floor дори ще се върне на сцената за европейското турне на NIGHTWISH, което започва на 20 ноември.

 

floor jansen

още за:

Floor JansenNightwish


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Kveben 27.10.2022 10:02:08 отговори + 6 0
Живот и здраве. Дано всичко да се оправи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Цезар 27.10.2022 00:47:17 отговори + 10 0
Дай, Боже, да се оправи! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Danny Carey 26.10.2022 21:18:31 отговори + 13 0
Грозна вест. Дано се размине с болестта. С теб сме Флоор! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

StratoBOB 26.10.2022 19:14:53 отговори + 17 1
Дръж се, момиче! Чакат те още много концерти и албуми да изпееш и най-вече да видиш дъщеричката си жена. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

red one 26.10.2022 18:41:00 отговори + 16 0
Стискам палци Флор, всичко да мине успешно и да те видя жива и здрава на 22ри в Бирмингам. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".