Floor Jansen е излекувана от рака

18 ное 2022, 16:47 ч. 669 / 11 4
пред./следв.

   Вокалистката на NIGHTWISH - нидерландската певица Floor Jansen, която неотдавна претърпя операция заради рак на гърдата, съобщава много радостни новини. Туморът е отстранен и не се е разпространил в други тъкани.

   Floor споделя и че още не е възстановена на 100%, но е сигурна че ще бъде във форма за следващото турне на бандата. Още повече, че положителните новини я стимулират допълнително. За февруари е насрочен профилактичен локален курс лъчетерапия. Фронтдамата благодари на фенове за подкрепата и добрите пожелания и няма търпение да ги види отново на живо.

 

floor jansen

още за:

Floor JansenNightwish


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Keeper of the seven keys 19.11.2022 10:11:37 отговори + 8 0
Най-страхотната новина за месеца! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

StratoBOB 18.11.2022 20:57:43 отговори + 10 0
Браво момиче! Чакат те още албуми и концерти. Открих Найтуиш с Таря когато издадоха Оушънборн, но Флор направо е звяр и за мен е най-добрата вокалистка на групата. Последните два албума са чудовищно добри. Нямам търпение догодина да запишат следващия, както обеща Туомас. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

птеродактил с ориз 19.11.2022 20:34:15 + 3 0
Аз открих Флоор с Invisible Circles, горе долу по същото време, когато Nightwish ме отчаяха с Once. Помня как дълго време се чудех, "абе това ли е същата група с Wishmaster? Що звучат толкова кухо?", после дойде и циркът с изгонването на Таря, та активно търсех друга подобна банда. И по ирония на съдбата я намврих, в After Forever.
Помня и как си събирах ченето от пода, когато попаднах на концерта на After Forever от Pinkpop 2004, където свирят повечето от Invisible Circles. Това изпълнение и този албум продължават да са невъзможни за която и да е друга вокалистка.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ddd 18.11.2022 20:20:39 отговори + 1 0
Току що Crewish пуснаха нова версия на Dark chest of wonders със.....Таряяя

https://www.youtube.com/watch?v=q9Xf-d-9Qa0

Очакваме да напишете новина. Може би се готви нещо.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".