Floor Jansen и Hannes Van Dahl имат дъщеричка - Freja

17 мар 2017, 15:02 ч. 4176 / 6 3
пред./следв.

   На 15 март вокалистката на NIGHTWISH Floor Jansen даде живот на първото си дете, чийто баща е барабанистът на SABATON Hannes Van Dahl. Малката ще носи името Freja - на скандинавската богиня на любовта. Певицата коментира, че тя и партньорът ѝ преливат от щастие, а дъщеричката им е в перфектно здраве. Floor благодари и на феновете за подкрепата.

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Прост българин 17.03.2017 16:21:32 отговори + 20 0
Супер! Да са живи и здрави! Догодина едно братче, него може да го кръстят Тор, Один или Фрейр. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

птеродактил с ориз 17.03.2017 15:47:34 отговори + 21 0
Еми честито!
Дано и Freja след 20 години да се окаже също толкова гласовита, колкото майка си... Пък и като леля си.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 17.03.2017 15:33:05 отговори + 19 0
Да им е честито! И страхотно име са избрали Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".