Floor Jansen обяви, че REVAMP излизат в почивка

23 мар 2015, 19:29 ч. 1629 / 3 8
пред./следв.

   В скорошно интервю настоящата вокалистка на NIGHTWISH Floor Jansen обяви, че другият й проект REVAMP излиза в почивка. Певицата обяснява причините: "Неизбежно е, от деня, в който се присъединих към NIGHTWISH, това се отрази на REVAMP. Много ми е трудно да се справям и в двете групи едновременно. И двете искат 100% отдаденост и време, така че положението стана невъзможно за мен. След като приключим турнето с REVAMP, с колегите ще обсъдим ситуацията." По-нататък в разговора Jansen споделя мнението си, че REVAMP трябва да излязат в почивка.

   REVAMP е холандска симфоник метъл банда, създадена през 2009 г. от Floor Jansen след края на AFTER FOREVER. Групата има издадени два албума - едноименен през 2010 г. и "Wild Card" през 2013 г.

   През 2013 г. Floor Jansen се присъедини към NIGHTWISH на мястото на изгонената Anette Olzon.

 

floor-jansen1

още за:

RevampFloor Jansen


Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


...... 25.03.2015 10:16:04 отговори + 2 2
Не знам, но "Elan" е ужасно лигава и слаба песен. Ако в албума има попадения от сорта на "Wish I had an angel" или "Planet hell", та дори и "Bye bye beautiful", ще има повече доволни. Но така или иначе албума ще се чуе. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tiranosaur 24.03.2015 14:17:43 отговори + 0 2
Това с Мануела Кралер е добра идея и няма да се случи ...
Пък и тя трябва да е луда да се съгласи и после да я уволнят с отворено писмо. Да не говорим пък за това да съгласи да е част от опит за копиране на стария Найтуиш обречен да се превърне във фарс.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

тцЪ 24.03.2015 18:22:40 + 2 4
Като се има предвид, че Мануела Кралер вече е пяла в албум пълно копие на стария Найтуиш, май не е толкова невъзможно.

От новият албум на финските лекета като се махнат 5 песни, които звучат или като презаписани стари с Анет, или като сбор от акорди, който Дъ Мастър е решил, че си пасват, би се получил доста приличен албум.
А... да, и следващия път като реши да пише балада, в която от време на време прозвучават разни блусарски звуци от китара, добре ще е в нея да има соло, вместо да пльосне оркестър. Или ако не може да го съчини това соло, да даде на китариста да го запише...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

тцЪ 24.03.2015 18:23:43 + 0 1
* които... Грешка на задклавиатурното устройство. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ddd 24.03.2015 13:45:47 отговори + 1 2
Да но все пак след турнето ще решава към коя група ще поеме окончателно така, че не се знае какво ще избере...дано все пак се махне, че новият албум е същинска катастрофа...да взимат Мануела Кралер и да избухватнай сетне , че ми писна да ги чакам 15 години Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kuzman 24.03.2015 10:30:24 отговори + 3 0
Че много ясно. Къде са Ревамп, къде са Найтуиш. Имаше огромния късмет да бъде поканена в тази група след грешката с Анет /не голяма грешка между другото, но все пак грешка/. А като му кацне на човек птичето на рамото, не бива да го гони. Друго си е в CV-то ти да пише вокалист на Найтуиш... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

орел с ориз 24.03.2015 09:31:10 отговори + 1 1
Язък... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Toni 23.03.2015 22:54:31 отговори + 3 0
Хм добра новина. Усеща момата накъде духа вятъра и , че шанса да си част от група като Nightwish не се отваря на всеки и правилно се ориентира да остави проекта си на задна линия. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".