FLOTSAM AND JETSAM започнаха предпродукцията за новия си албум

2 апр 2012, 15:40 ч. 128 / 1 2
пред./следв.
FLOTSAM AND JETSAM, които събираха средства за записите на новия си албум чрез дарения на фенове онлайн посредством PledgeMusic.com, са започнали предпродукцията за предстоящата творба. Очаква се дискът да излезе на пазара по-късно през тази година. След някои промени в момента съставът на групата е този, който записа "класическите" албуми "Cuatro" (1992), "Drift" (1995) и "High" (1997).
FLOTSAM AND JETSAM

още за:

Flotsam And Jetsam


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Skolnick 2.04.2012 22:11:54 отговори + 0 0
"Cuatro" - Велик албум!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ники Бонев 2.04.2012 20:51:25 отговори + 0 0
Страхотна група ,И за съжаление ,точно тези албуми харесвах за последно от тях...живи и здрави Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".