ФОНДАЦИЯТА и Валди Тотев се присъединяват към фестивала "Побит камък 2022"

10 май 2022, 17:02 ч. 979 / 5 4
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

В първия уикенд на месец юли ще се проведе благотворителния фестивал „Побит камък – 2022“, на 20 км от столицата, до с. Нови хан, организиран от мото клуб „Калашниците-МСС“.

Тазгодишният формат на фестивала, който се провежда за 12-ти път ще бъде озаглавен – „Гласовете на българския Рок“ и в него ще вземат участие повечето легендарни български банди, с чиято музика сме закърмени.

Със събитието ще бъдат събрани средства за петгодишната Стаси, които ще се разходват за лечението ѝ. Диагнозата на Стаси е Детската Церебрална Парализа – Спастична Диплегия.

Участниците, включили се в благотворителната кауза на Калашниците, до момента са:

ФОНДАЦИЯТА – Супергрупата на България, ще направи двучасов мега концерт на сцената на Побит Камък в съботната вечер, като част от националното си турне – „ЩУРЦИТЕ НА 55г.“. В състав – Кирил Маричков - Щурците, Дони Векилов - Атлас, Славчо Николов – Б.Т.Р., Венко Поромански – ТЕ и като гост музикант, ще се включи – Валди Тотев – Щурците.

СИГНАЛ – Легендарният състав оглавен от Данчо Караджов ще забият в първата вечер на фестивала.

АНАЛГИН със Звезди Керемидчиев от АХАТ

ДИАНА ЕКСПРЕС – Незабравимите хитове на бандата на Митко Щерев, изпълнени от нежния глас на Илия Ангелов, ще допълнят настроението на всички присъстващи на втория ден на събитието.

Васко Кръпката и ПОДУЕНЕ БЛУС БЕНД – Едни от най-известните български блусари ще ни заредят с позитивна енергия в петъчната вечер.

КОНКУРЕНТ – ще чуете хитове като „Дай ми време“ и „Аз съм твоя вечен конкурент“, изпълнени от невероятния вокал Емил Анчев.

ЕЛИТ - Култовата рок група с фронтмен Оги Цолов ще ви върне в 90-те с парчета като „Зазоряване“ и „Приятели“.

Водещи: Влади Въргала и Вождо (Драматичен театър "Никола Вапцаров" - Благоевград, МК Пирински Вълци)

Освен концертите, Калашниците са ви подготвили безброй игри и забавления, томбола с награди, благотворителен търг, както и невероятна мощна заря.

На терена е подсигурен отличен кетъринг, барове, безплатен WiFi и голям палатков лагер.

Очакваме ви в първия уикенд на юли (01-03.07.2022 г.) в природен парк „Побит Камък“ до с. Нови хан.

 



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Приятел 18.07.2022 20:04:56 отговори + 0 0
Почина големия български писател и патриот
Владимир Черноземски. Светла му памет!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Странно 10.05.2022 18:07:57 отговори + 3 11
Знакът на метъла какво прави на този плакат? Реално нито една група няма нищо общо с него....освен ,че имат китари. Явно е това. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Познавач 10.05.2022 19:05:12 + 9 2
Звезди, Конкурент и Елит нямат общо с метъла? А твоята глава като няма нищо общо със сивото вещество ти какво коментираш тук? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Некъф 12.05.2022 06:20:55 + 0 0
Мега прост! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".