FOO FIGHTERS ще излязат в дълга почивка

17 сеп 2008, 22:06 ч. 163 / 2 2
пред./следв.
В интервю за BBC лидерът на FOO FIGHTERS Dave Grohl (екс-NIRVANA) споделя, че бандата планира да си вземе дълга почивка и феновете не бива да очакват скоро нов албум. Групата има нужда от ваканция, след която да се концентрира по-добре в музикалната си дейност.


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Mo6no 18.09.2008 23:52:02 отговори + 0 0
Зависи... За мен, като изключим съдбата на Кобейн.... въпреки че има нещо хващащо в Нирвана, които ги прави уникални и доста значими; Foo Fighters са далеч по-добра, постоянна и прафесионална група. Последният им албум е много по-музикален от албумите на Нирвана. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sladuk_Kelesh 17.09.2008 22:29:37 отговори + 0 0
Една такава кофти носталгия ме стяга за гърлото всеки път, когато прочета "екс-NIRVANA".... Да, за съжаление и Аз съм от онези фенове, за които колкото и много да има, винаги не е достатъчно... Колкото до FOO FIGHTERS, хубаво е че ги има, но те просто доказват колко велик и ЕДИНСТВЕН е Кърт Кобейн...Жалко.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".