For Those about to Rock - We Review You...

3 ное 2008, 23:58 ч. 308 / 7 3
пред./следв.
Шумотевицата преди, около и след излизането на дългоочаквания нов албум на AC/DC "Black Ice" поотмина. Покрай нея - и много новини, свързани с групата и новото й издание. В последните от тях винаги добавяхме едно "поръчай" в скоби след името на диска. А как ни се искаше да добавим и "ревю" до него... Но трябваше да проявим търпение, защото ревю като това не се пише бързо, така, както вече и самите AC/DC не издават бързо албумите си. Ала Ивайло "Georid" Георгиев си знае работата и най-накрая чакането свърши:
   For Those about to Rock - We Review You...!

   Ревюто за "Black Ice" е дългичко и ако искате да го оставите за сутрешното кафе, загрейте с нещо по-кратко и по-модерно - реценцзията за новия албум на BLEEDING THROUGH "Declaration" (ревю), дело на Андон "Whiplash" Донев.

   We Rock!


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


xaxa 4.11.2008 12:26:14 отговори + 0 0
For Those about to Rock - We Review You...!

омг
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 4.11.2008 11:44:39 отговори + 0 0
Бе ревюто е списано великолепно стига човек да се съгласи с написаното! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

SPQR 4.11.2008 09:53:46 отговори + 0 0
Браво, много умело и умерено написана статия Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".