FORBIDDEN останаха без барабанист

17 авг 2011, 07:07 ч. 397 / 10 3
пред./следв.
Поради сериозни семейни ангажименти се налага барабанистът Mark Hernandez да напусне FORBIDDEN, което става причина и групата да отмени планираното си европейско турне. Бандата вече търси негов постоянен заместник, но такъв не може да бъде намерен навреме, за да се спаси обиколката на Стария континент, още повече, че Hernandez "налага кожите" и в DEMONICA, които са съпорт на турнето.
FORBIDDEN


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Blitz 29.08.2011 05:58:44 отговори + 0 0
Съгласен съм с долния коментар, стига са го мъкнели Пол навсякъде, където им потрябва дръмър. Да се научат бандите да си намират сами нови тупанджии. В Тестамент си е напълно добре. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.08.2011 15:12:41 отговори + 0 0
Аааа да си стои Пол в Testament,и без тва новия Forbidden нещо не ми допадна,слаб албум след толкова години затишие! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Менте 17.08.2011 12:54:18 отговори + 0 0
Ми айде Пол Бостаф да не се ослушва!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".