FOREIGNER изнесоха първи концерт с новия си китарист Luis Maldonado

21 май 2021, 10:21 ч. 543 / 8 1
пред./следв.

   Както знаете, китаристът на FOREIGNER Thom Gimbel се раздели с бандата след 30 години в редиците ѝ. Той е решил да прекрати пътуването по турнета и да се установи на едно място и затова напуска групата.

   В сряда, 19 май, FOREIGNER изнесоха първия си концерт с новия си струнник. Това е Luis Maldonado (на снимката). Изпълнението на групата е било в рамките на "Frontyard Festival" в Орландо, Флорида. Публиката на събитието е била частично разделена и разположена на специални платформи, осигуряващи социална дистанция.

 



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


ForeignerBG 16.06.2021 12:01:34 отговори + 0 0
А на 23 май на концерта в Clearwater, FL се включва и бившия басист на групата Rick Wills. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".