FOREIGNER в сянката на Оскарите

25 яну 2018, 10:22 ч. 1441 / 6 2
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Легендите FOREIGNER са истинското въплъщение на рока с 40-годишна суперуспешна кариера и десетки хитови парчета. Музикантите, които ще чуем на живо на 9 май в Арена Армеец, могат да се похвалят и с “филмова кариера”, макар и не в традиционния смисъл на думата - музиката им звучи в над 100 от най-популярните филмови и ТВ заглавия. Дни след обявяването на номинираните за най-престижните филмови награди Оскар, стана ясно, че хитът “Feels Like the First Time” звучи в едно от отличените заглавия – “Аз, Тоня”.

Филмът, в чиято главна роля влиза очарователната и изключително талантлива Марго Роби, разказва за живота на една от най-противоречивите личности във фигурното пързаляне Тоня Хардинг. В ключов момент от продукцията Роби в ролята на Хардинг изпълнява троен аксел, а веднага след това звучи и “Feels Like the First Time” на FOREIGNER. Лентата ще се бори за Оскар за най-добра актриса в главна женска роля, най-добра актриса в поддържаща женска роля, както и в категорията за монтаж.

Но това съвсем не е единственото парче на рокаджиите, в което сме чували характерната китара и незабравими текстове на любимците на поколения меломани. Хит номер едно на FOREIGNER "I Want to Know What Love Is" е най-предпочитаният саундтрак, звучал в редица блокбастъри, сред които лентата от 2017 г. „Бодигард на убиеца” с участието на Самюъл Джаксън и Райън Рейнълдс. Песента можем да чуем и в комедията „Палави мамчета“ с Мила Кунис, както и в “Рок завинаги”.

Телевизионните продукции също не подминават баладата, като сред най-известните заглавия с мелодията е един от най-номинираните и популярни сериали „Оранжевото е новото черно”. В спечелилия одобрението на милиони фенове по света сериал на Netflix “Stranger things” пък можем да чуем "Waiting for a Girl like You". В анимационните „Семейство Симпсън“ и “Семейният тип” звучи друго любимо парче на FOREIGNER - "Hot Blooded".

В тези и в още редица други хитови заглавия звучи музиката на рок легендите. На 4 март пък предстои да разберем кои ще бъдат големите победители на тазгодишното издание на Наградите на филмовата академия.

Концертът на FOREIGNER е на 9 май от 20:30 часа в Арена Армеец. Билетите са на цени от 50 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна и online [поръчай от тук]. VIP пакети за събитието можете да закупите от bileti365.com. Повече информация: Foreigner live in Sofia - Official Event.

 

още за:

Foreigner


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Разбирач 25.01.2018 10:27:33 отговори + 2 2
Не. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

геф 25.01.2018 10:45:51 + 1 0
Ко?? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".