Фоторепортаж от концерта на LEPROUS в София на 3 март

5 мар 2023, 09:48 ч. 816 / 17 7
пред./следв.

   Шест концерта в България за около 12 години. Първите два като съпорт банда (2010, 2011), след това самостоятелни гостувания у нас (2012, 2013, 2018, 2023). Това е равносметката за посещенията на норвежката прогресив метъл група LEPROUS у нас.

   Не се съмняваме, че не след дълго ще ги гледаме отново на живо. А сега към последното им гостуване преди броени дни в София. То се случи навръх националния ни празник 3 март. Мястото бе клуб "Joy Station" в Студентски град, организатори бяха "Wrong Events".

   В петък с LEPROUS в България дойдоха и две по-малко познати банди - британците MONUMENTS (прогресив/джент метъл) и сънародниците на хедлайнърите KALANDRA, чийто стил се описва като "нордически фолк". Над 150 снимки от концерта на LEPROUS, MONUMENTS и KALANDRA ще намерите в нашите галерии. Автор на кадрите е Невена Рикова.

 

kalandra

monuments

leprous

leprous

leprous



Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Калоян 10.03.2023 11:42:49 отговори + 6 0
Супер качествено шоу, наистина биха могли да напълнят много по-големи зали, ако просто бяха по-mainstream. Бонусът за нас е, че получаваме по-„частен“ концерт от супер група.
Това беше и един от малкото случаи, в които звукът ми се е струвал много добър, и също така в който не се налагаше да ползвам тапи за защита на ушите.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 7.03.2023 11:59:56 отговори + 7 0
И аз съм много голям фен на Лепръс. За съжаление изпуснах този концерт, понеже не бях в България точно тогава, но винаги, когато имат концерт някъде наблизо около мен, отивам да ги гледам. И Монументс бих гледал с огромно удоволствие, но какво да се прави, следващия път. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Илиан 6.03.2023 21:32:55 отговори + 6 0
Страхотен концерт! Leprous са уникална група, която създава някаква магия с присъствието си на сцената. Нямам никакви забележки към клуба, всичко беше TOP. Щастлив съм, че синът ми се изкефи много на концерта, но не на Leprous, а на Monuments Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

да бе 6.03.2023 04:44:49 отговори + 1 4
Кърпела, не говори така. Даже Джудас например не пълнят стадиони. Ще кажеш, че Лепръс са по-големи от тях ли? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Кърпела 6.03.2023 18:21:27 + 5 1
Двете групи са много различни ,за мен Leprous са в пъти по добри от Judas но пък и аз никога не съм харесвал Judas! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

.......... 6.03.2023 02:40:40 отговори + 1 8
Предишния концерт ми хареса повече. В този клуб ми се струваха малко "пластмасови" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Кърпела 5.03.2023 20:03:31 отговори + 8 2
Страхотен концерт . Leprous трябва да пълнят стадиони,уникална група ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".