Фоторепортаж от концерта на VOMITORY в София на 2 март

3 мар 2023, 10:20 ч. 825 / 14 4
пред./следв.

   Шведите VOMITORY бяха една от малкото дет метъл легенди, които досега не бяха гостували в България. След снощи, 2 март, пропускът е вече поправен.

   Клуб "Mixtape 5" бе домакин на организираното от "EventEase" събитие с участието на още три банди освен хедлайнърите. RAPTURE от Гърция, родните детметъли MASS GRAVE и ирланците SENZAR. Надяваме се фронтменът на последните Trevor Mclave да не е изплашил някой от публиката с изцяло татуираното си лице.

   Ако не сте присъствали на шоуто в галериите ни може да видите отделни кадри от него. Снимките на VOMITORY и подгряващите групи са дело на Маруш "Луци" Денчев. Приятно разглеждане!

 

live

live

vomitory

live

vomitory

vomitory

vomitory



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


AVA 3.03.2023 13:33:55 отговори + 7 2
Гърчетата бяха приятни, но нашите машини Mass Grave почти ги изтриха от съзнанието ми. Защото са мега яки, ако някой не е разбрал! Иска ми се да се изтрие от съзнанието ми напълно следващата група, тъй като беше адски гадна. А Vomitory са толкова класни, че музиката им ме изстреля направо в друго измерение.
С две думи - чудесен концерт!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tutur 3.03.2023 22:22:41 + 4 2
Хубав репортаж Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

asfasf 6.03.2023 16:02:33 + 0 0
чух Mass Grave в спотифай, благодаря за този коментар Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

asfasf 6.03.2023 16:07:35 + 0 0
всъщност тези в спотифай не съм бг, за 'роднте' mass grave не намирам никъде нищо, дори събитие няма във фб Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".