FOZZY подписаха със "Sony Music"

4 апр 2019, 11:08 ч. 585 / 9 5
пред./следв.

   FOZZY, групата, в която участват кеч звездата Chris Jericho и лидерът на STUCK MOJO Rich "The Duke" Ward, подписа нов звукозаписен договор със "Sony Music". 

   Последните три албума на бандата бяха издадени от "Century Media Records", като музикантите обещават, че следваща творба, първа за новия лейбъл, ще бъде "гигантска". Все още няма конкретни планове кога ще започне работата по новия материал.

 

още за:

Fozzy


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Хамбургска тиква 4.04.2019 17:55:57 отговори + 1 0
И е много добър радио водещ. Ако искате да чуета нещо качествено, има едно интервю с Хелуин в Будапеща миналата година. Не е тъпня като на наша тв да пита как Хелоуин са съборили комунизма, а готино магистрално интервю. Има и с други банди.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 4.04.2019 14:14:58 отговори + 2 1
Бих казал, че и като певец е точно толкова велик, колкото и на ринга, но поради статуса му на кеч звезда, малко хора дават шанс на групата. От малък мечтая да стисна ръката на Джерико. Беше ми любимия кечист още откакто започнаха да даваха кеч по БТВ за първи път. Скалата, Ледения и Джерико. Малко хора могат да се мерят с него по какъвто и да е начин. Винаги е удоволствие да гкедаш или слушаш този човек - дали ще е някой от образите му на ринга, дали ще е някой мач, дали ще е подкаста, дали ще е музиката или някоя от книгите му. Най-първия албум с кавъри на Фози и "Chasing The Grail" са несъмнено в топ албумите ми за всички времена. Как иска да дойдат в България някой ден... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dc cooper 4.04.2019 16:45:33 + 0 0
....а името на коронната му хватка идва от песен на HELLOWEEN !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Джими 4.04.2019 11:34:53 отговори + 1 0
Century Media Records са собственост на Сони така или иначе Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dc cooper 4.04.2019 11:23:01 отговори + 3 0
Chris е ВЕЛИК кечист и МНОГО добър вокалист ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".