FRAGMENTS OF EXISTENCE се включват в промоцията на EP-то на VELIAN

8 фев 2016, 11:10 ч. 686 / 7 2
пред./следв.

   FRAGMENTS OF EXISTENCE ще се включат като специален гост на концерта-промоция на дебютното EP "Fireflies" на новосформираната родна метъл група VELIAN. Припомняме, че събитието ще се проведе на 28 февруари в столичния клуб "Mixtape 5", "B-side", като вече бяха обявени гости и в лицето на румънската група DARK FUSION. Билети ще се продават само на място.

   FRAGMENTS OF EXISTENCE съществуват от ноември 2012 г. След като група CHAINS се разпада по това време, Иван Мунин - Vans и Иво Цацов са решили да сформират нова група с Калин Енчев (познат дотогава като барабанист на 40 DAYS LATER, FORMLESS REALITY, DASH THE EFFORT). След това момчетата се фокусират върху писането на авторски материал за албум, като са запазват и старите парчета на бандата. Скоро към тях се присъединява Антон Андонов - Torden (BLEAK REVELATION, HELLRIDER); Сега, три години по-късно, групата е готова със записите по дебютния си албум. Творбата ще бъде издадена по-късно тази година и за момента носи работното заглавие "Aeons"

   Събитието в края на месеца се осъществява със специалната подкрепа на "BGTSC".

 

 



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Second Skin 8.02.2016 18:24:22 отговори + 6 0
Супер,оформя се много яко мероприятийцето! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тру Елек 8.02.2016 16:09:47 отговори + 9 0
Явно няма да има Смоука, блек и еднодневни, да взема да ида... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".