"Фрактура" и "PartyTr1p Br0s" в подкрепа на родната рок и метъл сцена

2 яну 2018, 07:55 ч. 1661 / 7 5
пред./следв.

   Специализираното телевизионно предаване "Фрактура" и "PartyTr1p Br0s" (www.partytripbros.com) обединяват сили в нова инициатива, която ще подкрепя родната рок и метъл сцена. За целта ще бъдат заснети специални интервюта с различни музиканти в студиото на "PartyTr1p Br0s", които поетапно ще бъдат излъчвани във "Фрактура" по телевизия "Diema". Акцентът в тях ще бъде върху личността, светогледа и размислите на изпълнителите. На 7 януари (неделя) ще бъде сложено началото с родната метъл банда OPHAN, която представи официално България на немския фестивал "Wacken Open Air 2017".

   "На българската рок и метъл сцена от години творят талантливи музиканти и ние вярваме, че групите заслужават да получат по-голяма популярност и достъп до по-широка аудитория. "Фрактура", което от дълги години насам е сред малкото телевизионни предавания, които подпомагат родната сцена, се съгласи да стане част от нашата инициатива. Заедно с продуцентът на шоуто Васко Катинчаров създадохме специална рубрика, която ще приюти в ефирното време на "Фрактура" интервютата, с които ще бъдат представяни различни родни рок и метъл банди. След излъчването им по "Diema" те ще бъдат качвани и в Youtube канала ни с "PartyTr1p Br0s", коментират Иван Иванов и Никола Копаров от "PartyTr1p Br0s".

   "PartyTr1p Br0s" е инициатива за подпомагане и популяризиране на родни изпълнители, и e част от компанията за международен аутсорсинг на видео и аудио продукции "Brain Stock Footage House".

   Предаването "Фрактура" се излъчва по телевизия "Diema" в неделя от 24:00 ч. с повторение в петък от 00:30 ч.

 



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Bg Fan 11.01.2018 17:56:57 отговори + 2 0
Браво! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

тттт 4.01.2018 16:19:54 отговори + 3 1
Тоест други ще снабдяват Фрактура с интервюта ли? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хирург 7.01.2018 14:40:43 + 4 0
Тоест други ще снабдяват Фрактура с по едно интервю на предаване, а може и по-рядко, това май не става ясно. И? Какво толкоз? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

... 3.01.2018 10:27:40 отговори + 4 18
Ще ”подкрепя” сцената с интервюта на нереализирани звезди? Поредната ПР глупост скрита в прозрачна опаковка! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

тоя па 3.01.2018 11:50:23 + 22 3
да си беше скрил баща ти неговата глупост в прозрачна опаковка, барем да не се пишат такива малоумия Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".