"Фрактура" в лятна ваканция през август, излъчванията продължават

30 юли 2007, 09:28 ч. 118 / 2 4
пред./следв.
Тези, които са гледали снощното издание на "Фрактура" по телевизия "ММ", вече знаят - през месец август екипът на предаването излиза в заслужена лятна отпуска, но предаванията продължават. През целия следващ месец шоуто продължава да се излъчва в нормалния си час, всяка неделя от 22:00 ч., но ще бъдат повторени най-добрите материали от началото на годината. Интервюта и концертни репортажи за DISMEMBER, VADER, BEHEMOTH, SUICIDAL TENDENCIES и TYPE O NEGATIVE са само малка част от предстоящите материали в летните повторения във "Фрактура". Първото издание за новия сезон ще бъде в самото начало на септември, когато Васко Катинчаров и екипът му ще се върнат в ефир.

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


inner self 30.07.2007 19:59:24 отговори + 0 0
Земи прочети това после мрънкай:
http://www.avtora.com/interviews/interwiuta/wasko_katincharow_mnogo_wreme _shte_mine_dokato_se_sluchi_razgranichawaneto_mezhdu_ zhurnalist_i_negowiya_priyatel-muzikant
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

м! 30.07.2007 17:51:11 отговори + 0 0
браво, евала... васко, горкия, преработил се, прегърбил се, трябва му цял месец отпуск.... сепултура и ария кучета ги яли... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анонимски 30.07.2007 14:22:36 отговори + 0 0
А Васил няма ли нещо да издава best of с SUFFER H !!!Ми ,то крайно време му е поне това да направят с тази група,след,като не искат да издават нов албум.А и ако може и таман сега се сетих и едно DVD също bst of на SUFFER H !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анонимен 30.07.2007 11:43:32 отговори + 0 0
нали се прекьршиха от работа... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".