"Фрактура" в почивка през август, но предаванията не спират

2 авг 2008, 10:03 ч. 282 / 6 0
пред./следв.
Както много други радио и тв предавания, и екипът на "Фрактура" по телевизия "ММ" ще излезе в заслужена почивка през месец август. Същевременно, Васко Катинчаров и колегите му няма да пропуснат най-горещите събития през месеца - те ще бъдат в Каварна на 13 август за "Thrash till Death" феста, както и на 17 август в Бургас за гостуването на CRADLE OF FILTH в рамките на "SPIRIT of Burgas". Репоргажи от двете събития зрителите ще могат да гледат на 7 септември, когато е първото излъчване на "Фрактура" за новия сезон. В неделните дни до тогава в предаванията ще бъдат повторени множество материали и интервюта с PRO-PAIN, DEF LEPPARD, ALTER BRIDGE, KORN, MOLOTOV, WHITESNAKE, VELVET REVOLVER и много други.

   Следващата рок/метъл нощ по "ММ" ще се проведе на 31 август и ще бъде посветена на най-големите рок фестивали в света. Зрителите на "Rock Festivals Night" ще станат свидетели на изпълнения на любимите си групи от изданията на "With Full Force", "Donington", "Rock In Rio", "Wacken Open Air", "Dynamo", "Woodstock" и много други.

   "Фрактура" се излъчва всяка неделя от 22:00 ч., като пълното повторение на шоуто е в сряда от 00:00 ч.


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".