Французите P.O. BOX с нов концерт в България

18 юни 2009, 08:54 ч. 129 / 1 0
пред./следв.
"Metal Katehizis" получи следното съобщение:

   Преди няколко години във вече добилия статут на легендарен клуб "О!Шипка" свири една френска ска/пънк група. Тогава все още такива концерти бяха абсолютна рядкост, клубът се претъпка, а бандата беше P.O. BOX. Те все още продължават да са си P.O. Box, но вече още по-добри и много, много по-популярни. От тогава успяха да подпишат договор с един от най-големите ска лейбъли в света - "Long Beach" и да изкарат още един албум. Междувременно за пореден път обиколиха цяла Европа, както и покориха още два континента. Стига толкова уводни думи, защото P.O. BOX се завръщат в България на 14 юли. Мястото ще е клуб "Backstage", а от вас зависи дали концертът ще наподобява предишния като атмосфера, защото групата определено го заслужава. Подробностите ще са налице съвсем скоро.

още за:

P.o. Box
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".