Французойката Emmanuelle Zoldan е новата вокалистка на SIRENIA

8 сеп 2016, 10:35 ч. 1725 / 19 2
пред./следв.

   Норвежката готик/симфо метъл банда SIRENIA обяви новата си фронтдама. Това е французойката Emmanuelle Zoldan, чието сътрудничество с групата датира от 13 години. Досега тя е била предимно в ролята на беквокалистка и хористка, а занапред ще бъде основната певица на бандата. Emmanuelle има класическо образование и, според колегите ѝ, се справя с лекота с най-различни вокални стилове. Тя вече е оказала силно влияние върху новия албум на групата "Dim Days of Dolor", който ще излезе на 11 ноември.

   Zoldan идва на мястото на испанката Ailyn, с която SIRENIA се разделиха в началото на юли.

 



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Fan 1986 8.09.2016 10:46:20 отговори + 9 0
Мортен ги сменя вокалистките като носни кърпички. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

антоан гризман 8.09.2016 10:51:12 + 9 0
При тва все от различни държави. Еми може - сменя. Който не може си кара с една и съща ) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".