Freddy Cricien (MADBALL) говори във "Фрактура” за лицемерието в хардкор средите

17 яну 2014, 11:33 ч. 232 / 5 3
пред./следв.
На 19 януари ("Диема ТВ", 24:00 ч.) в специализираното телевизионно предаване за рок и метъл музика "Фрактура" ще бъде направена премиера на новите клипове на ANVIL, Wayne Static, THEM FREQUENCIES, WATAIN и SUICIDAL TENDENCIES. Пред камерите на Васко Катинчаров ще застанe Freddy Cricien от MADBALL и ще бъде излъчен репортаж от шоуто им в София. В интервюто лидерът на хардкор пионерите споделя как би озаглавил автобиографията си, защо са избрали да работят с дет метъл продуцент и защо за някои банди хардкора е забавление за уикенда. Ще бъде представено новото концертно DVD на SCORPIONS и ще бъде припомнено каквo се случи при първото гостуване на BON JOVI в България. Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката "Караоке" ще пеят заедно с KISS, а класическата песен ще бъде на KANSAS. Клипове и концертни песни на WITHIN TEMPTATION, FATES WARNING, GHOST, STRATOVARIUS и LAST HOPE & VENDETTA също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.

   "Фрактура" се излъчва по телевизия "Диема" в неделя от 24:00 ч. с пълно повторение всеки петък от 00:30 ч.

   За повече информация посетете "Фрактура" във "Facebook".


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Аз съм твоя лице-мер 18.01.2014 19:50:52 отговори + 0 0
Ебах тва лицемерие в хардкора.Тоя е едновременно и Фреди Крикиен,и Джон Фрушанте,и Аштън Къчър и Еди Ведър. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Деми Мур 17.01.2014 21:46:28 отговори + 0 0
Сякаш е Аштън Кътчър Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бауимумайката 17.01.2014 21:10:39 отговори + 0 0
Фреди не ви ли прилича тук на Джон Фрушанте? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".