"Frontiers Records" претендират за правата върху рок операта на Timo Tolkki

20 фев 2008, 16:15 ч. 269 / 7 1
пред./следв.
След като Timo Tolkki обяви, че ще издаде самостоятелно рок операта си "Saana - Warrior of Light Part 1: Journey to Crystal Island" и прекъсва отношенията си с "Frontiers Records" (прочети), от компанията разпространиха следното съобщение:

   ""Frontiers Records" искат да уведомят пресата и всички фенове, че правата за издаването на "Saana - Warrior of Light Part 1: Journey to Crystal Island" на Timo Tolkki принадлежат единствено на лейбъла за територията на целия свят.
   "Frontiers" имат подписано стандартно ексклузивно споразумение, което, независимо от изявленията на г-н Толки, е още валидно, като дължимите суми по него за продукцията на записа са изплатени.
   Наистина имаме разногласия, но те трябва да бъдат третирани по каналния ред.
   Надяваме се, че хората и феновете няма да бъдат притеснявани от тази история по никакъв начин и ще обърнат внимание само на музиката, която всъщност е от най-голямо значение.


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Crimson Glory 20.02.2008 16:40:49 отговори + 0 0
Това коя серия на серила с Тимо беше, че вече им изгубих бройката. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".