"Frontiers Records" съдят Ritchie Blackmore за недостатъчна промоция на последния албум на BLACKMORE'S NIGHT

20 мар 2016, 15:12 ч. 809 / 5 4
пред./следв.

   Според в-к "New York Post", италианският лейбъл "Frontiers Records" е завел дело в съда в Манхатан срещу Ritchie Blackmore за недостатъчна промоция на издадения през 2015 г. албум на BLACKMORE'S NIGHT на "All Our Yesterdays"

   Компанията е платила аванс на музиканта в размер на 220 000 долара и сега изисква да ѝ бъдат върнати минимум 150 000 долара заради претърпени щети. Загубите се изразяват в това, че Ritchie Blackmore не е участвал достатъчно в промоцията на албума. Адвокатите на китариста са отрекли обвиненията като абсурдни. "Frontiers" обаче посочват лятното турне на BLACKMORE'S NIGHT в Германия, за което е имало договорени определен брой интервюта. Blackmore е отказал много от тях, вкл. шест появи в германски телевизии и 25 от 30 интервюта на местата за концертите.

 



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Стефанов 20.03.2016 17:12:50 отговори + 4 3
Каква е тая бройка интервюта бре, човека е музикант, тези го изкарват римски оратор от среден калибър!
Шегата настрана, ама и Ричи не е първа младост вече, къде ти да обикаля по жълтите предавания като гъбар, молещ някой да погледне в кошницата му.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Нинко Кирилов 20.03.2016 22:27:39 + 1 6
ТИ ЗНАЕШ ЛИ КОЙ СЪМ АЗ, БЕ???? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Закъсали спагетоиди 20.03.2016 16:02:36 отговори + 4 3
Завалиите вече в чудо са се видели направо. Изтичат им албумите по торентите с по месец преди да ги издадат . Няма сухо вече в бизнеса. Държат се за няколкото големи имена като удавник за сламка, а в същото време лично от членове на по-дребни техни банди знам, че не си мърдат пръста, ако не си Уайтснейк или Деф Лепард, или въпросният "дедо" от статията, ама сега тръгнали да го съдят.
Той пък пет пари не дава за тях. Интервюта ша чакат от него. Ха-ха. Разпускайте се вече. Язък ви за напъните. Умря Марко отдаааавна.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 21.03.2016 08:56:12 + 2 1
Ти си "дедо".
Аи кво има да казва Ричи? Това че събра Рейнбоу е напълно достатъчно.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".