Фронтменът на KORN с роля във втори филм на ужасите

2 ное 2006, 21:58 ч. 121 / 2 4
пред./следв.
Фронтменът на KORN Jonathan Davis ще играе главната роля в нов филм на ужасите според Fangoria.com. Лентата е озаглавена "Job" и разправя за сериен убиец. Ко-сценарист и режисьор е John Gray. Снимките за филма ще започнат през декември в Тексас, като засега не е ясно кога и как "Job" ще се появи на големите и/или малки екрани.

   Това е втора сериозна роля на Davis във филм на ужасите, след все още предстоящия да излезе "Sin-Jin Smyth".

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


МИЛОРД-Атанас_ 3.11.2006 23:55:05 отговори + 0 0
Ей хора внимавайте! Не се доверявайте,на господин Дейвис че ще сътвори нещо наистина добро като човек играещ главната роля в този "Джобарски" филм защото някой много бързо може да ви сложи пирон на стола в училище или пък най-лошото да ви нарече здуханяк.По скоро този филм ще бъде като повечето колежански такива.Там където действието се развива в училище и на края убиеца се оказва,че е един от учениците. Така че човек,който е пял в поп група не може да се очаква да сътвори нещо брутално.По-скоро неговото виждане за ужасяващ филм е също толкова ограничено и тъпо както
през погледа на група ATREYU за вампиристиката в албума "The curse".Факт!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Зрънчо 2.11.2006 23:22:13 отговори + 0 0
Ако искат да е истински хорър, нека сложат и някое от парчетата на бандата му за озвучение Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fanatik Priest 2.11.2006 23:19:29 отговори + 0 0
WTF? Много ще ми е интересно да видя как ще го заколят/как ще ги изпозаколи! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fieldy 2.11.2006 22:13:04 отговори + 0 0
А дали самият Jonathan в действителност е толкова добър музикант за да демонстрира качествата си на посредствен актьор в американското кино ?!? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".