Фронтменът на NICKELBACK е слагал своя пенис в устата си

12 мар 2008, 20:20 ч. 336 / 5 6
пред./следв.
Фронтменът на NICKELBACK Chad Kroeger прави шокиращи разкрития за миналото си в ново интервю за списание "Плейбой". Това, че в ученическите си години Chad е бил крадец в родния си град Хана в Албърта, Канада, участвал е в побои, шофирал е пиян и е продавал наркотици, е сякаш по-обикновената част от признанията на певеца. Chad разказва още, че когато е бил 14-годишен е сложил собствения си пенис в устата си... за каса бира. "Бях доста по-гъвкав по онова време, но [пенисът] ми беше мек и изискваше доста дърпане. Но аз наистина желаех касата бира", казва музикантът.
   В момента Kroeger има висящо дело за управление на МПС под влияние на алкохол, след като е бил спрян от полицията за превишена скорост през юни 2006 г.
   NICKELBACK преговарят с лейбъла си за повече пари, въпреки че договорът им с компанията предвижда още три албума. Пред "Плейбой" Chad Kroeger пък изразява неохота да записва в близко бъдеще.


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


MOBB DEEP 13.03.2008 23:52:23 отговори + 0 0
Про-Рок нов вариант на "Жълт Труд" ли е вече? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Skolnick 13.03.2008 18:37:37 отговори + 0 0
Прави се на интересен!!!Тъпанар!!!По скоро кура на якой продуцент е лапал!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 13.03.2008 10:54:20 отговори + 0 0
Абе тоя или е йога или си го отрезал първо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Аналлизатор 13.03.2008 09:35:16 отговори + 0 0
Предвид качеството на музиката на Nickelback, щеше да е по-учудващо, ако не го беше правил... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

X_NRG 13.03.2008 09:33:44 отговори + 0 0
ХЬАХАХАХАХЬАХАХЬАХЬАХ Ебати дебила! Днеска от сутринта почвам със смях... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Blood_Anarki 12.03.2008 21:18:38 отговори + 0 0
Без коментар - напоследък рок-звездите дават интервюта, в които все едно слушам материали от "Шок". Отврат Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".