Фронтменът на SEX PISTOLS: "Не наричайте това реюниън"

14 окт 2007, 11:03 ч. 157 / 3 7
пред./следв.
Фронтменът на SEX PISTOLS John Lydon, по-известен с артистичния си псевдоним Johnny Rotten, е казал пред MTV.com, че е много развълуван от предстоящите концерти на групата във Великобритания по случай 30-годишнината от появата на албума "Never Mind the Bollocks, Here's the Sex Pistols", който по-късно този месец ще бъде преиздаден в специална винилова версия. Но, според Johnny Rotten - това не е реюниън, въпреки че журналистите го наричат така. Преди настоящото си възкръсване SEX PISTOLS направиха и шестмесечно турне през 1996 г., което включваше дати в Европа, Северна и Южна Америка, Австралия и Япония.

   "Не харесвам думата "реюниън" - ние просто се събираме понякога, когато усетим че е точното време. Сега това беше така в Англия, защото там празнуват 30 години пънк през цялата година. След като чухме бандите, които бълват купища безсмислици и разбират пънка погрешно, ние си помислихме, че трябва да се върнем и да им покажем как се прави и точно това са нашите намерения."


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 15.10.2007 22:40:15 отговори + 0 0
А бе истината е, че Секс Пистълс са случили момента. Има къде по-стойностни пънк групи - включително около и преди тяхно време.
Не, че нещо са виновни момчетата за това де
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sorgenskammer 15.10.2007 09:50:59 отговори + 0 0
Може,може...
Но е прав,че Пистълс не могат да свирят,то не им и трябва.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MadMaxXx 14.10.2007 22:03:01 отговори + 0 0
кво се връзвате бре явно си прави майтап човека...просто не може да има толкова тъп човек..надявам се Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

leprocy 14.10.2007 21:21:47 отговори + 0 0
B_4etto а бе неграмотник когато тези хора са свирили пънк ти не си се бил родил!Това са хората които поставиха основите на това което са гриин дей сега.Малко се ограмоти в областа на музиката и тогава си давай коментарите.Сигурно и за РАМОУНС би казал същото по простата причина че въобще не си чувал за тях. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sorgenskammer 14.10.2007 17:35:13 отговори + 0 0
Сигурно има някакъв нов стил-пъЛнк.С единствени представители грин дей(те затова са и най-яки,щото нямат конкуренция). Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


B_4etto 14.10.2007 16:38:52 отговори + 0 0
най-яката пълнк банда за всички времена е Грин Дей! дано тез Пистолз са се понаучили да свирят за 30 години (едва ли). Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

SID 14.10.2007 14:41:58 отговори + 0 0
GO JOHNNY GO !!!
SEX PISTOLS са епоха.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".