Фронтменът на SLIPKNOT ще издаде соло албум

5 яну 2009, 09:36 ч. 145 / 3 2
пред./следв.
Фронтменът на SLIPKNOT и STONE SOUR Corey Taylor планира да си вземе почивка от двете групи, през която да реализира свой самостоятелен албум. Той дори има подготвен материал за проекта от над 40 парчета.

още за:

Corey Taylor


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


1860 5.01.2009 14:59:46 отговори + 0 0
"медиен"вокалист от "медийна" група. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sladuk_Kelesh 5.01.2009 11:51:06 отговори + 0 0
Един прекрасен вокалист, доказал възможностите на гласа си и в тежки и в по-мелодични песни... Но народа не напразно е казал, че "една птичка пролет не прави", така че всичко зависи от музикалното обкръжение на проекта.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".