Фронтменът на SUSPERIA се присъединява към CHROME DIVISION

31 авг 2009, 23:29 ч. 204 / 4 6
пред./следв.
Страничният проект на Shagrath от DIMMU BORGIR, в който той свири на китара - CHROME DIVISION се е разделил с дългогодишния си вокалист Eddie Guz поради "липса на мотивация и посвещаване на бандата". Негов заместник ще бъде наскоро възстановилият се от тежка сърдечна операция Athera (SUSPERIA).
   Като че двамата напуснали членове на DIMMU BORGIR повлякоха крак, с тази разлика, че в основната група на Shagrath все още не са намерени заместници на Mustis и Vortex.


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Frances 4.09.2009 14:23:40 отговори + 0 0
Всъщност израза е "свири от бой",и се използва когато някой си търси белата,бях се поядосала малко и не се усетих какво пиша,моя грешка :Р Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.09.2009 02:03:13 отговори + 0 0
Бие "от бой" или отбой?

Извинявай, ако звучи нелюбезно, но кое от двете имаш предвид? Не питам за друго, просто загубих смисъла...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Frances 1.09.2009 23:27:39 отговори + 0 0
Тц тц тц Shagrath бие от бой,някой да му удари два шамара да се осъзнае малко какви ги сътворява.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.09.2009 01:31:31 отговори + 0 0
А, ден си му е. То да не мислиш, че и той от новините по метъл сайтовете е разбрал, че няма да свири повече със старите си двама колеги?

Знаел го е още отдавна, може дори още в България да го е знаел. Или казваш, че такива решения се взимат толкова бързо и необмислено, колкото и си написал коментара си тук!?!???
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

-- 31.08.2009 23:36:30 отговори + 0 0
днеска не е ден на dimmu borgir или по-точно на Shagrath Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


pp 31.08.2009 23:36:23 отговори + 0 0
Athera е страхотен ,Chrome Division също...казах! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".