Game Over! - Приключи играта за 10 покани за "Kavarna Rock 2013"

11 май 2013, 16:25 ч. 353 / 11 4
пред./следв.
Приключи една от най-епичните и с най-богат награден фонд игри, които са правени някога на "Metal Katehizis". От 1 до 10 май, ден за ден, раздадохме 10 двудневни покани за фестивала "Kavarna Rock 2013"! Първоначално обявявахме резултатите всеки ден, а предпоследните четири покани (за 6, 7, 8 и 9 май) - групирано на по два дни. Това накара някои участници да се объркат, че сме "съкратили" бройката на наградите, което не отговаря на истината. Тъй като регламентът на играта позволяваше нови регистрации на всеки 24 часа, общият брой регистрации за целия период надхвърли 2000 (!!!). Ако бяхме мобилен оператор, щяхме да кажем, че сме се сдобили с 2000 абоната :-D

   Но стига предисловия. Последната, десета покана отива при:
Иван Черкезов
   На печелившия е изпратено уведомление по електронната поща. Ако вижда името си, но не е получил такова, нека се свърже с нас, за да уточним подробностите.

   За всички останали - обещаваме, че с това игрите не свършват. Очаквайте скоро други интересни награди. Вече ще е правило и традиция игрите ни да се провеждат чрез приложение във "Фейсбук". Досегашната практика показа, че това не намалява видимо броя на участниците, а понякога и ние се съобразяваме с модните тенденции ;-)
Kavarna Rock Игра


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 13.05.2013 00:15:41 отговори + 0 0
Честито на спечелилите!

Иначе разгеле, че тая игра свърши, че ми писна всеки ден да чета Краварна та Краварна... "фестивала" там винаги е бил зле, а и по-зле ще става от тук нататък.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.05.2013 09:05:03 отговори + 0 0
сигурно
пишеше го във всяка новина с имената на победителите
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

967 11.05.2013 17:24:53 отговори + 0 0
само аз ли не съм разбрал, че може повече от една регистрация дееба Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

?????? 11.05.2013 17:14:12 отговори + 0 0
Ебаси
Няма еднодневни покани!
Няма блек!
Няма го и Ричи Самбора!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".