Гърците FALLEN ARISE ще бъдат специални гости на концерта на SERENITY в София

21 сеп 2016, 13:41 ч. 615 / 5 4
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

FALLEN ARISE са познати на българската публика, която присъстваше на концерта на CIVIL WAR и представянето им тук беше прието радушно. Сега те ще ни гостуват отново, с леко променен състав. Новата им вокалистка е Fiona Creaby от Великобритания, която пее и в готик метъл бандата Apparition.

В София групата пристига в състав:
Fiona Creaby – vocals
Gus – Keyboards
Rudy R. Rallis – bass
Cheis Vaelor Chaldaios – guitar
Marios K. - drums
Vlassis K. - male vocals

Тук можете да прочетете подробната биография на групата -http://www.fallenarisemusic.com/biography/ , която работи с небезизвестни имена като Fotis Benardo(SIXFORNINE, ex-SEPTICFLESH, ex-CHAOSTAR), Thimios Krikos(INNERWISH), Thanos Jan(INACTIVE MESSIAH).

Концертът на Serenity, Fallen Arise и Enthronement ще се състои на 13-ти октомври в клуб Live & Loud в София, ул. Позитано №8. 100 броя билети са в продажба в мрежата на ETickets Mall и онлайн на www.liveandloud.net на цена 18 лв. След това цената ще се вдигне, а в деня на събитието(ако има останали билети) ще се продават само на входа на клуба. Бройката им е ограничена и препоръчваме да се подсигурите отрано.

 



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


??? 21.09.2016 17:59:08 отговори + 1 1
Оф, сега с тия две подгряващи групи... Ако всяка свири по 40 минути... Serenity към колко ли часа ще излязат? Към 23ч.? Освен това в сайта на клуба пише, че началото ще е в 20ч., а на разпечатания билет пише 21ч. Казва ли ти някой? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

!!! 22.09.2016 10:37:11 + 1 1
Казва ти, ако знаеш къде да попиташ, а не да мрънкаш, колкото да привлечеш внимание. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Симфоментъли 21.09.2016 16:00:15 отговори + 2 3
Ае, тея хем турили лак за коса, хем се нацапали да са по-фешан! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Голиат 21.09.2016 17:28:23 + 0 2
Те са си се снимали гелосани и сресани и после някой ги е фотошопирал според мен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".