Geddy Lee е приел мисълта, че RUSH са направили последното си турне

8 ное 2016, 10:15 ч. 702 / 4 1
пред./следв.

   В скорошно интервю фронтменът на канадските прогресив рок легенди RUSH Geddy Lee коментира дали е възможно групата да направи нови турнета в бъдеще. Музикантът заявява, че едва ли бандата ще тръгне отново на път. Той вече е свикнал с мисълта, че RUSH са направили последното си турне. Lee не изключва напълно вероятността групата да изнася концерти отново и завършва с "Ще видим". 

   Както ви съобщихме още в началото на годината, барабанистът Neil Peart не желае да участва в повече турнета, а останалите двама от основните музиканти не биха искали да свирят без него. Сега Geddy и Alex Lifeson разкриват, че поддържат връзка с ударника и той евентуално би бил склонен да участва в еднократни концерти.


   Следващия месец RUSH ще издадат юбилееен бокс-сет по повод 40-годишнината на класическия си албум "2112".

 

rush2

още за:

RushGeddy Lee


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Пепеляшка 8.11.2016 10:40:33 отговори + 10 0
Много жалко, че така и не дойдоха у нас. Велика група. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".