Geezer Butler: "Смъртта на Ronnie James Dio можеше да се предотврати"

8 яну 2011, 14:43 ч. 367 / 9 7
пред./следв.
В скорошно интервю басистът Geezer Butler (HEAVEN & HELL, BLACK SABBATH) говори за смъртта на легендарния вокалист Ronnie James Dio (HEAVEN & HELL, BLACK SABBATH, RAINBOW, DIO) от рак през м. май миналата година и преди всичко - за възможността великият певец да бе още жив, ако бе посетил по-рано болница за профилактичен преглед. Според Butler, всички лекари, които са взели отношение по състоянието на Dio след диагностицирането му с тумор в стомаха, са казали, че ако музикантът се е бил прегледал 1-2 години по-рано, е било почти сигурно, че ще бъде излекуван. По времето, когато ракът е бил открит, вече не е било възможно да бъде отстранен с операция, което е довело до трагичната кончина на Ronnie James Dio.


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


christslayer 9.01.2011 21:26:34 отговори + 0 0
Много правилно от страна на пича под мен... света не е скапан, а живота, а живота е скапан щото ние си го правим такъв и от там като не ни кефи живота скапваме и света... Лично аз съм ревал като малко дете когато разбрах за смъртта на Бога Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.01.2011 20:52:27 отговори + 0 0
Светът не е скапан. Хората дето го обитават го скапват Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satan 9.01.2011 13:45:26 отговори + 0 0
Още едно доказателство колко е скапан тоя свят.А освен това никой не му пука,за това какво се е случило с Дио,а гледат само да изкарат пари на негов гръб...отврат...

RIP DIO!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bobby 9.01.2011 04:09:24 отговори + 0 0
Дио, почивай в мир!
Това без съмнение беше събитието, което най-много ме натъжи последната година.
Бих искал мнение от доктори и хора тук, учещи медицина.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Влади 8.01.2011 23:23:43 отговори + 0 0
Песните му ще се слушат вечно,не е нужно да се коментира повече и всеки да гледа да изкарва някакви кинти благодарение на смъртта му,това е гадно!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


CR 8.01.2011 19:38:00 отговори + 0 0
Прав си, Тигре... Подкрепяме мнението ти, но все ще се намери някой да поприказва, да попее..
Да почива в мир Дио!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 8.01.2011 16:59:02 отговори + 0 0
При цялото ми уважение, мисля, че вече е време да оставят Дио да почива в мир, вместо да продължават с тъжните мнения за него и да изкарват още песни с участието му - както направиха The Rods. Съжалявам. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".